Etiket Sonuçları: TRABZON

Nis

TRABZON AFAD BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE DEPREM FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ.

Nis

Esnaf ve sanatkar odalarından "Gençler Cnc Tezgahı ile İş Hayatına Atılıyor" projesi bilgilendirme semineri öğrencilerimize yapıldı.

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen, Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen KA121 Mesleki Eğitim Erasmus Akreditasyonu kapsamında Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz 2-17 Mart 2024 tarihleri arasında İspanya'nın Barselona şehrinde 14 gün boyunca Lineout Studio adlı kurumda staj faaliyetlerini gerçekleştirdiler.

Mimari yapı teknik ressamlığı alanında staj yapan öğrencilerimiz, alanlarıyla ilgili farklı uygulamaları, yenilikçi yöntem ve teknikleri yerinde gözlemleme, inceleme ve uygulama fırsatı buldular.

Tüm katılımcı öğrencilerimize teşekkür eder, verimli bir faaliyet gerçekleştirmiş olmalarını temenni ederiz.

Çanakkale Zaferinin 109. Yılını  okulumuzun konferans salonunda kutladık. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

Trabzon Milli Eğitim Müdrürlüğü 2023 Mesleki Eğitim Erasmus Akreditasyonu Mimari Yapı Teknik Ressamlığı Staj Hareketliliği kapsamında İnşaat Alanı Öğretmenimiz Arif BÜYÜKTÜRK ve öğrencilerimiz İspanya/Barcelona ya temaslarda bulunmaya gitmişlerdir. Program kapsamında İş dünyasının ihtiyacı olan kaliteli, güvenilir, iyi ve nitelikli iş gücüne sahip bireylerin yetişmesine katkı sağlanması amaçlanmaktadır.

Şbt

Milli ve manevi değerlerine bağlılığını güçlü bir şekilde geçmişten günümüze kadar taşıyan Türk Milleti; vatanı, bayrağı ve kutsal saydığı değerleri uğruna, en zor şartlar altında dahi yılmadan mücadele vererek tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamıştır.  Milletimizin canından kıymetli bildiği bu kutsal topraklar; aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin fedakârca çabaları neticesinde asla düşmana çiğnetilmeyerek vatan kılınmış, ay yıldızlı bayrak, yine onlar sayesinde bu mukaddes vatan üzerinde özgürce ve gururla dalgalanmıştır. Bizler bugün, şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde hür bir millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve bütünlük içinde geleceğe güvenle bakıyoruz.  Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin gösterdikleri bu cesaret ve fedakârlık onları milletimizin gönlünde ilelebet minnet ve şükranla yaşatmaktadır. Bu minnet ve şükran duyguları içinde, bugün de aynı azim ve kararlılıkla milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını ortaya koyan güvenlik güçlerimizi; bu uğurda şehitlik ve gazilik mertebesine erişmiş kahramanlarımızı saygıyla anıyoruz. Okulumuza gelen gazilerimiz öğrencilerle söyleşilerini gerçekleştirdi.