May

Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenen Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü kordinatörlüğünde yürütülen KA121 Erasmus Mesleki Eğitim Akreditasyonu kapsamında  17-23 Mayıs 2022 tarihlerinde Macaristan'ın Budapeşte şehrindeki  Vaci Szakkepzesi Centrum Kiraly Endre Technikum es Szakkepzö Iskola Vac ve Európa 2000 Gimnázium okullarında gerçekleştirilen İşbaşı Gözlem Faaliyetimiz Beşikdüzü Farabi MTAL, Beşikdüzü Fatih MTAL, Şehit Ünal Bıçakçı MTAL ve Trabzon MTAL 'de görev yapan yönetici ve öğretmenlerimizle devam ediyor

May

AFAD temsilcileri konferans salonunda öğrencilerimize eğitimlerini gerçekleştirdiler.

May

Kardeş Okul Projesi kapsamında belirlenen Çimenli İlkokulu'na ilk ziyaretimizi gerçekleştirdik. Müdür Başyardımcısı İshak SAĞIR, Müdür Yardımcısı Gülay ÖZLÜ ve okulumuz öğrencileri ile birlikte kardeş okulumuzu ziyaret ederek sohbet ettik.

Nis

Okulumuz Onur Kurulu Başkanı öncülüğünde onur kurulu üyesi öğrencilerimiz Şehitlik Ziyaretinde bulundular.

Mesleki rehberlik faaliyetleri kapsamında Lise tercihi yapacak olan Ortahisar İbrahim Alemdağ Ortaokulu 8-A sınıfı öğrencileri okulumuzda bulunan bölümleri Rehber Öğretmenimiz Elif EROĞLU öncülüğünde yakından tanıma imkanı buldular.